miércoles, 12 de enero de 2011

U.F.2: activitat 2. L'observació del moviment



En aquesta imatge l'infant està agitat sobre el llit i sembla que acaba de surti del seu bany degut a que està sobre uan toballola. L'infant s'agafa els peus amb les mans i sembla que se'ls vulgui posar en la boca, ja que en aquesta etapa els infants s'ho posen tot a la boca. L'infant es troba entre els 6 i 8 mesos.







En aquesta imatge l'infant es desplaça sol ,sense ajuda, pel terra a quatre grapes. Observem que l'infant coordina mans i peus.
L'acció de desplaçar-se normalment està unida a un objectiu que vol l'infant, per exemple: agafar un objecte que li crida l'atenció i està lluny. L'infant es troba entre els 9 i els 12 mesos.





 



La nena d'aquesta imatge està asseguda  i recolzada a la taula. Devant té el plat de menjar. Recolza el cap sobre la seva mà dreta i mira fixament la camera, amb una mirada de vergonya. La nena es troba en l'etapa del 3 i 4 anys.









Els nens d'aquesta imatge es troben asseguts a terra i menjant arròs amb les mans . Mengen amb molt entusiasme segurament és degut a que tenen molta gana o han passat molta gana. Situo aquest nens en la etapa de 2 i 4 anys.  

2 comentarios:

  1. Raquel pensó el mateix de les explicacions de la Rosana, ja que són molt semblants.

    ResponderEliminar
  2. Hola guapa que tal!
    Estic d'acord amb les teves explicacions i les edats ficades.
    Potser l'última imatge diria que hi ha massa diferència entre l'edat, de 2 a 4 anys.
    Fins dilluns guapa.

    ResponderEliminar